Hier vind je

Hoe Wij werken

Hoe wij precies te werken gaan bij PakketjeSuriname.nl

Bij PakketjeSuriname.nl streven we ernaar het proces van het bestellen en leveren van verse groenten voor je dierbaren in Suriname zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. Hier is hoe we werken:

1. Bestelling plaatsen: Plaats je bestelling op onze website. We bieden een breed scala aan verse, lokaal geteelde groenten. Let op: we moeten je bestelling uiterlijk op woensdag ontvangen om tijdige levering te garanderen.
2. Levering: Wij leveren elke donderdag (uiterlijk vrijdag) bij je familie of vrienden in Suriname. Onze bezorgdienst dekt heel groot Paramaribo, en sommige delen van Wanica, Commewijne en Saramacca.
3. Bezorgkosten: De bezorgkosten variëren tussen de 5 en 18 euro, afhankelijk van de locatie.

Voor meer informatie, bel ons gerust op +31619191144. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plaatsen van je bestelling.

Bij PakketjeSuriname.nl geloven we in de kracht van kleine, gezonde en vooral betekenisvolle gebaren. Door lokaal geteelde groenten te kopen, ondersteun je niet alleen de gezondheid van je dierbaren, maar stimuleer je ook de lokale economie door Surinaamse boeren te steunen. Doe vandaag nog mee en maak een klein, maar vooral gezond gebaar.

Testimonials

Wilde mijn ouders in Suriname verassen. Aanbod van Pakketje Suriname sloot uitstekend aan. Makkelijk online geregeld. Blije apps en telefoontjes vanuit Suriname nadat het keurig was bezorgd. Zeker aan te bevelen!
Sergio Belfor
Jong bedrijf dat nu al haar veloofde diensten heeft waargemaakt op Valentijnsdag. Dat geeft vertrouwen.
Roy Ristie
We hebben onze moeder met kerstbrood verrast in Suriname. Heel professioneel georganiseerd en een persoonlijke bezorging.
Ritania W.
Winkelwagen