pakketjesuriname_logo_2020

Verstuur een BASIS BOX naar familie in Suriname!

Pakketje Suriname helpt mee!
De economische gevolgen als gevolg van recente ontwikkelingen in de wereld, zijn overal op te merken. Wil jij familie, vrienden, kennissen of je geliefde(n) in Suriname ondersteunen in deze moeilijke tijd? Doe het dan met een Basis Box van Pakketje Suriname. Haast je, want OP = OP!

pakket basisgoederen
pakket basisgoederen

Over Pakketje Suriname

Opgericht voor onze geliefde Sranangmangs

Pakketje Suriname is in leven geroepen om onze doelgroep een gemakkelijke gelegenheid te bieden om pakketten van en naar elkaar te verzenden. Wij richten ons hierbij op personen die wonen in Nederland en Suriname.

Pakketje Suriname bestaat sinds Valentine’s Day 2019. Dit jaar pakken we nog groter uit! Bestel nu je chocolade en ervaar het gemak en onze klantvriendelijkheid op z’n best!

Happy Customers

Pakketje Suriname staat open voor alle feedback. Wij geloven dat de mening van onze klanten de bouwstenen zijn die onze organisatie maakt tot wat hij vandaag de dag is. Wij waarderen de mening van iedereen en kijken er naar uit om jullie spoedig van dienst te zijn!

"Ik wilde mijn ouders in Suriname verrassen. Het aanbod van Pakketje Suriname sloot uitstekend aan. Gemakkelijk online geregeld. Blije apps en telefoontjes vanuit Suriname nadat het keurig was bezorgd. Zeker aan te bevelen!"
Sergio Belfor
Strategisch Netwerker
"Jong bedrijf dat nu al haar beloofde diensten heeft waargemaakt op Valentijnsdag. Dat geeft vertrouwen."
Roy Ristie
Concept Ontwikkelaar
"Top service voor een goede prijs. Mijn mensen in Suriname waren super blij. Volgend jaar weer!"
Rita W.
Professional

SOCIALE ONDERSTEUNING = ❤

pakketje_suriname_valentine

Stille Aanbidder?

Geen probleem. We kunnen je helpen! 
Wil je je geliefde, je crush of je buitenscharrel verwennen? Of misschien wil je ze allemaal verwennen? Laten wij je van de spanning af helpen. Bestel je box, bedenk je tekst en laat de rest over aan Pakketje Suriname!

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...

Scroll naar top